torstai 2. tammikuuta 2014

Synkkä ja hipaton?

Vuosi 2014 on nyt otettu vastaan hyvissä tunnelmissa ihanien ihmisten ympäröimänä ja katseet on suunnattu tiukasti tulevaan. Mitään suuria lupauksia en ole tottunut Uutenavuotena antamaan, mutta olkoon tämä vuosi nyt sitten se poikkeus säännössä, koska tällä kertaa liityn siihen riemukkaaseen joukkoon, joka vannoo luopuvansa paheistaan ja käyvänsä lenkillä vähän useammin.
Sulhon kanssa tehtiin jo joulukuun alussa sopimus herkuttelun ja napostelun vähentämisestä vuodenvaihteen jälkeen ja taisihan meillä olla puhetta sulkapallon pelaamisestakin taas pitkästä aikaa. Jumppaan taas vie tie Superkaason kanssa ja lenkkitreffitkin sovittu huomiseksi, joten reippain mielin saa karistella vuoden 2013 pölyt niskastaan. Tavoitteena on tuhota hieman tuota ylimääräistä vararavintoa etenkin vyötärönseudulta ja yleisesti kohentaa omaa olotilaa, mutta ei tässä millään tiukkapipolinjalla olla menossa, vaan hymy huulilla ja omantunnon mukaan. Kutsuttakoon tätä nyt vaikka sitten ''Hääkuntoon 2014" -tempaukseksi.

Tämän lisäksi tammikuussa on aika saada häävalmistelut kunnolla aluilleen ja ennen kaikkea aikatauluttaa tulevien kuukausien ohjelmaa, niin ettei mene ihan sillisalaatiksi koko touhu. Tässä onkin jo seuraavalle parille viikolle tiedossa juhlapaikan katsastamista, pitopalvelusta tulevien ruokien päättämistä, morsiuspuvun sovittamista ja kutsujen askartelemista, joten hommaa ainakin riittää. Nyt tuntuu jotenkin olevan tosi hyvä puhti päällä asioiden hoitamisen suhteen, joten täytyy ottaa siitä kaikki irti, koska ihan varmasti kevään mittaan iskee myös väsymys, turhautuminen ja aikaansaamattomuus, kun päälle painaa niin opiskelut kuin sata muutakin asiaa.

Nyt hyvillä mielin nukkumaan suhteellisen laiskasti sohvalla vietetyn vuoden ensimmäisen päivän jälkeen. Seuraavalla kerralla palaan asiaan niiden alkuviikosta tehtyjen ensimmäisten hääostosten tiimoilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti