tiistai 31. joulukuuta 2013

Häiden väriteemaa

Mä en kuuluu siihen tyttöjoukkoon, jotka jo lapsuudestaan asti ovat suunnitelleet unelmahäitään, mutta kyllä mullakin viimeistään siitä hetkestä alkaen, kun hääpäivä lyötiin lukkoon, on ollut mielessäni selkeä kuva häiden väriteemasta. Sulhon mielipide asian suhteen oli tyyliin kaikki käy, joten homma oli nopeasti setvitty.

Väriteeman valintaan vaikutti kolme asiaa: häiden ajankohta, meidän yhteinen lempivärimme sekä mielikuva, joka mulla on ollut unelmieni morsiuspuvusta varmaan siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran 6 -vuotiaana näin Titanic -elokuvan (puvun ja elokuvan yhteys ei ole mitenkään suuri ja sitä tuskin kykenee huomaamaan kukaan muu kuin allekirjoittanut itse, mutta tähän asiaan palataan kyllä sitten aikanaan). Mä en itse ole mikään kovin taitava sommittelemaan värejä yhteen mitenkään tasapainoisesti ja siksi mua aluksi vähän mietitytti, että uskallanko ottaa kolmen värin teeman vai pitäisikö mennä helpomman kautta vain yhdellä. Luottamus Superkaasoon ja Internetin ihmeelliseen antiin kuitenkin sai taipumaan haastavampaan vaihtoehtoon ja toistaiseksi en voisi olla innostuneempi tästä valinnasta!

Tähän väliin sitä kuuluisaa rumpujen pärinää... ja muutama inspiroiva kuva, joista voikin varmaan jo päätellä aika paljon:

kuvat: we♥ it.com ja pinterest.com
 
Viininpunainen, ruskea ja valkoinen ovat siis meidän värimme, mutta koska suunnitelmat ovat vielä alussa, niin kovin paljon en toistaiseksi osaa kertoa siitä, miten värejä tullaan käyttämään. Tuo punainen, mikä tulee olemaan jollain tapaa päävärinä, näkyy kyllä ainakin niin minun ja Sulhon kuin kaason ja bestmaninkin pukeutumisessa sekä takuuvarmasti kutsukorteissa. Paljon olen netistä etsiskellyt yllä olevan tyyppisiä ideoita ja iso kasa toteutuskelpoisia suunnitelmia alkaakin olla tuolla takaraivossa muhimassa, mutta ennen kun niitä voi lähteä viemään eteenpäin, olisi saatava varmistus juhlapaikan kohtalosta. Sitä kuitenkaan toivottavasti ei enää pitkään jouduta odottamaan, sillä torstaina ollaan Sulhon kanssa menossa tutustumaan paikkaan, joka alusta asti on ollut juhlapaikkalistan piikkipaikalla. Jos kaikki on niin kuin pitäisi, niin eiköhän me sopimukseen päästä!
 
Tämä morsian alkaakin nyt valmistautumaan elämänsä viimeiseen Uudenvuoden Aattoon naimattomana naisena ja huomenna sitä sitten pääseekin kailottamaan, että tänä vuonna me mennään naimisiin!
 
Oikein ihanaa vuodenvaihdetta juuri Sinulle!
 
 
 




 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti